Tervetuloa

Hirvikoskelle!

kylät ja korttelit pelkkä kyltti nettikoko

Kanta-Loimaan Kirkko

Kaunis kirkko Hirvikoskella, joka toimii Loimaan Seurakunnan pääkirkkona ja on tuttu myös tunnetusta Monopoly-lautapelistä!

Loimaan Kotiseutumuseo

Loimaan kotiseutumuseo sijaitsee Kanta-Loimaan kirkonmäellä kunnan lainajyvästöksi vuonna 1855 valmistuneessa jyhkeässä luonnonkivirakennuksessa.

Uhrikuopat

Kanta-Loimaan kirkon läheisyydessä olevat uhrikuopat ovat kiinnostava muinaisjäännös: kallioon on hakattu ainakin 39 syvennystä.

Mäkitalon silta

Vuonna 2007 rakennettu Mäkitalon silta on erityisesti ulkoilijoiden suosiossa. Sillalta voit ihailla Loimijokea ja sen kupeesta saatat löytää myös geokätkön!

Vanha Hautausmaa

”Siunatun maan niitty rehottaa. Maasta pilkistää muutama hautakivi. Suomen vanhin hirsiaita tuoksuu tervalta. Loimaan vanhan pääkirkon paikalla sijaitsee hylätty hautausmaa, joka kantaa kansalaissodan kipeitä muistoja.” (TS 14.8.2011)

Hirvikosken kalastuspaikka

Suosittu kalastuspaikka Loimijoen varrella

Hirvihovin liikuntakeskus & Yleisurheilukenttä

Hirvihovin liikuntakeskus tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia niin sisällä että ulkona. Hirvihovissa järjestetään myös useita erilaisia tapahtumia, kuten näyttelyitä ja messuja. Hirvihovissa on myös vasta remontoitu yleisurheilukenttä!

Vesihovi

Vesihovi sijaitsee Hirvihovin liikuntakeskuksen yhteydessä. Vesihovissa pääset harrastamaan kuntouintia, rentoutumaan porealtaassa tai vaikka nauttimaan vauhdikkaasta menosta vesiliukumäessä.

Hirvikosken pururata & Kirkon kallio

Reilun kilometrin pituinen kuntorata kauniissa metsäisessä ympäristössä. Halutessasi voit pitää tauon Kirkon kalliolla, josta avautuu kaunis maisema kirkon ympäristöön.

Hirvikosken yhtenäiskoulu

HYK aloitti toimintansa vuonna 2015 ja koulussa opiskelee noin 400 oppilasta. HYK:ssa oppilaat pääsevät oppimaan tutussa ympäristössä joustavasti luokanopettajien ja aineenopettajien ohjauksessa läpi perusopetuksen. Pihalla on myös erittäin monipuoliset leikki- ja liikkumismahdollisuudet monitoimiareenoineen.

Hirvikoski

Esittely tulossa

Katso video

Toiminnan esittely

Esittely tulossa

Kuvagalleria

Tervetuloa!

Kuvaajan tiedot