Tervetuloa

KYLÄKÄTKÖILLE!

Kyläkätköille!

Geocaching eli geokätköily on hauska ja eri-ikäisiä harrastajia houkutteleva tapa tutustua eri alueisiin ja kokea löytämisen iloa. Kätköilyssä kun voi löytyä paitsi piilotettu objekti, myös aivan uusi paikka, uusia maastoja, uusia reittejä, ja aivan varmasti myös uusia, näkemisen arvoisia kohteita.


Loimaan kylät ry:n mielestä kylissämme riittää runsaasti löytämisen arvoisia paikkoja.


Kutsummekin teidät, arvon kylät, nyt rakentamaan oman geokätkönne -tai useita- paikkoihin, joista olette ylpeitä, jotka ovat kauniita, jotka ovat historiallisesti mielenkiintoisia tai jotka ovat muuten teille merkittäviä.

Mitä geokätköily siis on?


Geokätköily on harrastus, jossa sekä luodaan omia kätköjä että etsitään muiden harrastajien tekemiä kätköjä.


Kätköilyssä, kuten muissakin lajeissa, on omat sääntönsä ja tapansa, mutta näiden tultua tutuiksi harrastus on hyvä tekosyy lähteä tutustumaan erilaisiin kohteisiin -tai vuorostaan houkutella muita harrastajia tutustumaan kätkön varjolla oman kylän ihaniin paikkoihin.


Kun mahdollisimman moni hienoista kylistämme löytyy kätkökartoilta, kätköseikkailijalla eli kätköilijällä on hyvät suuntaviitat ja kiintopisteet, joiden ympärille rakentaa kylävierailunsa juuri tänne Loimaan kyliin.
Kylissämme on paljon nähtävää ja paljon näytettävää. Kätkö kannattaakin perustaa paikalle, joka on jollain tavalla erityinen ja ehkä visuaalisestikin vaikuttava -siten useampi geokätköily-yhteisön jäsen tietää tulla tutustumaan juuri teidän kyliinne.

Hyödyllisiä linkkejä:

Geokätköt.fi 

Aloittaminen

Sanasto

Tervetuloa kätköille!